QUI SOM

Nosotros

L'Associació Esportiva Hoquei Línia Igualada son una entitat sense ànim de lucre i que tenim com a principal disciplina esportiva la de l'hoquei línia.

Estem adscrits a la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) i practiquem el patinatge en línia des de l'escola de patinatge i l'hoquei línia en les diverses categories existents.

També fomentem els valors de l'esport, com l'aprenentatge, la disciplina, saber estar dins el grup i amb els rivals, constància, perseverància, saber perdre i saber guanyar,...

La nostra història com a club es remonta al 1992, quan un grup de jugadors d'hoquei patins es llencen a practicar la nova modalitat de l'hoquei línia. S'inscriuen a la primera lliga catalana d'hoquei línia (93-94) tot començant amb molt pocs recursos i amb un material pràcticament inexistent. La il.lusió els va portar a aconseguir que més jugadors s'incorporessin a l'equip i l'any 1994 començà una trajectòria ascendent en resultats esportius, arriben jugadors americans i s'assoleix el Campionat de Catalunya i d'Espanya a finals dels anys 90'. Al inici del segle XXI es va començar a teixir el club des de baix, creant les categories base i participant a la lliga catalana.

Actualment el club compta amb equips en quasi totes les categories existents i permet que qualsevol persona a partir de 4 anys pugui practicar aquest esport.

¡Estamos ansiosos de que hagas parte de nuestro club! Llámanos hoy mismo y te informaremos.